17.mai antrekk 🇳🇴

I år blir 17.mai litt annerledes enn i fjor og vi har de siste ukene måtte sosialisere oss på andre måte enn hva vi pleier. Nå kan vi endelig samles noe større grupper og vi kaster oss rundt for å gjøre 17.mai feiringen mer normal - hvertfall så godt det lar seg gjøre.  

 

En ting er sikkert og det er at vi skal pynte oss - skikkelig!

 

Den perfekte 17.mai kjolen

Denne marineblå kjolen fra Stenströms passer perfekt til 17.mai feiringen! Vi elsker snittet, knytingen i livet og kjolen bærer et viss business preg, samtidig som den er chic og feminin. Style kjolen med et silkeskjerf og en veske med farger, krøll håret og sett det i en klype for en gjennomført look.  

Kjole / Stenströms 2350,- Silkeskjerf / Mulberry 1100,-  Veske / Mulberry 11800,- Hårklype / Pico 265,- 

 

Lang kjole & sneakers 

Ønsker du et pyntet men mer avslappet antrekk kan en lang kjole fra Camilla Pihl stylet med sneakers og en veske fra Mulberry være et kjempefint valg. Her kan man også bruke kjolen utover sommeren med sandaler. 

camilla-pihl-dress-mulberry 

 Kjole / Camilla Pihl 2000,- Veske / Mulberry 10300,- 

 

Bluse & bukse 

Kombinasjonen bluse og bukse er en stilsikker vinner. Finn frem hvite jeans nå som solen titter frem. Gjør antrekket klassisk pent med en silkebluse fra Polo Ralph Lauren og merinoull cape fra Stenströms. Style antrekket med en liten crossover veske og pumps og du vil se fantastisk ut til 17.mai feiringen samtidig som du er behagelig kledd. 

Bukse / Cambio 1650,- Silkebluse / Polo Ralph Lauren 2400,- Cape / Stenströms 2450,- Veske / Mulberry 7000,-

 

M Missoni 

Kjolen fra det fargerike motehuset er noe tonet ned, men det verdenskjente sikk-sakk mønster passer til mange anledninger og gjør seg godt som en kjole man kan bruke til selskap i vår-sommer sesongen. Style den med en brun skinnveske og oppsatt hår. 

m-missoni-mulberry

Kjole / M Missoni 7450,- Veske / Mulberry 13050,-

 

Suit up 

Denne dressen fra Tiger of Sweden er helt klar en favoritt hos oss! Den fantastiske fine beigetonen kan brukes til mange anledninger og jakken og buksen kan fint brukes separat. Style dressen med en hvit t-skjorte eller en silkebluse med knyting i halsen. Vi ønsker å bruke både sneakers og pumps til dressen for å kunne kle den opp og ned etter anledning. 

tiger-of-sweden-mulberry

Dressjakke / Tiger of Sweden 3500,- Dressbukse / Tiger of Sweden 1900,- Veske / Mulberry 15850,-