Scandinavian Edition til henne

Endelig kan vi dele med dere at vi har fått Scandinavian Edition til dame! 


 

Det norske merket, som vi har hatt lenge på herre, lager tekniske fine jakker som passer utmerket til det nordiske været. Jakkene er praktiske, funksjonelle og passer over et pent antrekk når du går fra huset til bilen i snøstormen i Januar eller en regnfull høstdag som nå. 

 

Coat marine finner du her. // Coat sort finner du her. 

Coat fra Scandinavian Edition, her i marine og sort, jakken har et rent og elegant uttrykk. Den er utstyrt med et teknisk 2-lags stoff som gir god beskyttelse mot kaldt, vått og blåsende vær. Med toveis glidelås foran får du bedre bevegelse og komfort.

 

Aurora Oliven finner du her. // Aurora Sort finner du her.

Aurora fra Scandinavian Edition, her i dark olive og sort, er en 3-i-1 kåpe. Den er genial! Satt sammen av en innerjakke og en ytre skalljakke, som du kan bruke som separate jakker eller sammen (innerjakke festes med glidelås i den ytre skalljakken). Aurora er en svært funksjonell og teknisk jakke med rene, symmetriske linjer fra skandinavisk arkitektur. Vår favoritt denne sesongen! 

 

Swell Oliven finner du her. // Swell Sort finner du her. 

Swell fra Scandinavian Edition, her i oliven og sort. Jakken er fylt med Thermolite som er et alternativ til naturlig dun. Dette gjør at jakken får utmerkede termiske regulerings- og pusteegenskaper. Jakken har en normal/avslappet passform, høy krage og fast hette som holder deg varm og komfortabel. Med spilt i sidene får du ekstra detaljer og mer bevegelighet. 

 

Se utvalget til herre her.