Ny butikk på Storo Storsenter

Med over 10 år i samme lokaler på Storo Storsenter har vi nå flyttet butikken vår i nye freshe lokaler vis-a-vis Volt. Vi ønsker våre nye og gamle kunder velkommen til nye freshe lokaler!

- En helt ny butikk

I butikken vår på Storo fører vi merker som Polo Ralph Lauren, Lacoste, Blue de gene, Gant, Tiger of Sweden, Moose Knuckles, Eton og Stenströms. 

Med en god miks av merker kan vi tilby et bredt utvalg og noe til en hver anledning. I miksen av anerkjente merker har vi også mindre merker som for eksempel Danielle Fiesoli.

Vi fokuserer også på å representere et utvalg skandinaviske merker hvor norske Scandinavian Edition designer og produserer jakker for det nordiske været. 

– Vi jobber aktivt for å gi kundene våre en helhetlig handleopplevelse. God service er utrolig viktig for oss og vi strekker oss alltid langt for at kunden skal bli fornøyd. Det gjør vi i nye og freshe lokaler på senteret. Her blir du møtt av våre hyggelige medarbeidere som er eksperter innen mote, skreddersøm og tekstil, sier butikksjef Paul til Storo Storsenter i et intervju.

  

I alle våre butikker kan du melde deg inn i vår kundeklubb og opptjene bonus når du handler. Ønsker du å bli medlem håper vi du ønsker å få tilsendt informasjon fra oss, da sender vi ut informasjon om nyheter og eksklusive tilbud. 

 

Velkommen til vår nye butikk på Storo Storsenter!