De fineste kjolene til 17.mai

Den store nasjonaldagen nærmer seg med stormskritt og vi må nok en gang feire på en annen måte enn hva vi ønsker! Men selv om vi må feire i mindre selskap og barnetog utgår, skal vi pynte oss og spre glede i små selskap også. Vi er funnet noen av våre kjolefavoritter til 17.mai og klikk & hent i butikk for å sikre deg din favoritt til den store dagen. 

Polo Ralph Lauren - 3 favoritter

Tre fine kjoler fra Polo Ralph Lauren med klassiske snitt som kan brukes til flere anledninger. Kjolene er perfekte til 17. mai feiringen og vi skulle gjerne hatt på oss alle tre samtidig. Kjolene passer perfekt med sommersko som modellene på bildet har, men også med en klassisk pen pumps eller flate sko - alt etter hva man selv ønsker.

Polo_ralph_lauren_kjoler_til_17_mai_2021
1. Floral A-line dress, 3600kr.  2. Silk A-line dress, 4200kr. 3. Floral v-neck kjole, 5200kr. 

Camilla Pihl - hvit klassiker og wrap kjole med blomstermønster

Kjolene fra Camilla Pihl er flotte i fantastiske materialer. Kjolene rekker til rett over kneet (avhengig av høyde) og passer perfekt med et par fine pumps, flate hvite tøysko eller ballerina sko. 

camilla_pihl_kjoler_17_mai_antrekk_2021

Dante 6 - mønstret kjole, lang eller kort?

En fin mønstret kjole som passer til mange typer selskaper. Denne kommer til å bli en favoritt i klesskapet enten til 17. mai eller om du skal på hagefester i sommer. Den passer også fint om man skal i bryllup, om dresskoden tilsier det. 

Dante_6_kjoler_17_mai_antrekk_2021
1. Bardon long dress, 2700kr. 2. March aztec print dress, 2200kr. 

Line of Oslo & Custommade - det lille ekstra 

En lang wrap kjole fra Line of Oslo rosa med mønster. Perfekt til 17. mai og denne kjolen vil vi også bruke resten av sommeren! Det lille ekstra finner du hos Custommade i den hvite bomullskjolen med perleknepping og i den sorte kjolen med broderte blomster detaljer. Den sorte anbefaler vi å bruke en sort underkjole til, da den ikke har underkjole sydd i hele, men kun deler av kjolen. 

line_of_oslo_og_custommade_17_mai_kjoler_2021

Se alle kjoler her.