Julegavetips til henne

Desember er her og vi gir deg de beste gavetipsene du kan kjøpe til en venninne, kjæreste, samboer, kone, mamma, bestemor eller noen andre du er glad i. 

- Vesker... som hun aldri får nok av

Er hun en ekte veskeentusiast som ikke får nok og kolleksjonen hennes kan ikke bli stor nok? Eller er hun ikke så opptatt av å ha et stort utvalg, men én med lang levetid, god kvalitet og som passer til alle antrekk?
Det er ikke så lett å legge skjul på at vi ELSKER veskene fra Mulberry. Veskene har en lang historie, en fantastisk kvalitet og et design som passer inn i alle garderober. Her er våre topp 3 favoritter fra Mulberry som er perfekt å gi bort til noen du er glad i. 
Small belted bayswater // 14 000,-  Bayswater // 14 000,- Small darley shoulder bag quilt // 12 000,-  
Vi har også vesker fra merker som Polo Ralph Lauren og Tory Burch. Begge klassiske og fine design som varer i en årrekke! 

Skjerf

Noe de fleste liker å bruke på denne årstiden og mange ønsker kanskje å oppgradere utvalget med nye farger og kvaliteter. Farger er hvert fall noe vi trenger  om dagen og det lysner opp under en ellers så grå pandemi. Og om du ønsker å gi litt ekstra til de du er glad i kan en lue eller caps som passer til skjerfet være en kjempefin gave. 

Genser Polo Ralph Lauren // 3800,- Nøkkelring Mulberry // 1500,- Skjerf fra Mulberry // 1650,- Caps Varsity headwear // 800,- Lommebok croc Mulberry // 4550,- Lue Polo Ralph Lauren // 700,- Skjerf Polo Ralph Lauren // 1500,-

En ekstra spesiell og unik gave er denne polo bear genseren fra Polo Ralph Lauren- en fin gave som skiller seg ut. Lommebok er også en klassiker under juletreet og vi har lagt vår elsk på denne i croco fra Mulberry - en hun garantert vil elske!
Her finner du også en rekke fine julegaver som duftlys, belte, armbånd og hansker.  

Skjerf Polo Ralph Lauren // 1300,- Belte Tory Burch // 2300,- Jakke/kardigan Polo Ralph Lauren // 9200,- Duftlys Polo Ralph Lauren // 690,- Armbånd Mulberry // 3950,- Hansker i kasjmir/ull Polo Ralph Lauren // 800,-

 

Følg oss på Instagram @4women_fashion for flere julegavetips!  

Vi pakker inn gavene for deg og sender fraktfritt i hele norge. Vi har utvidet byttefristen til 09.01.21.
Vi leverer også hjem til deg lokalt i Oslo, Bærum og Asker.