17. mai antrekk - pynt deg for de mindre selskapene

Mai måned er her og mange sikre vårtegn er på plass. Men ting er annerledes i år og vi lever etter unormale regler for hvordan vi skal sosialisere oss. Uansett om du skal feire smått med familien eller med noen få venner i hagen så er en ting sikkert - vi skal pynte oss som vanlig! Anledninger er aldri for små til å kunne pynte seg og mange av oss begynner å gå lei av å alltid gå i "hjemme-antrekk".  Vi viser deg noen av våre favorittantrekk til 17.mai. 

Grønn blazer

Den grønne blazeren fra Oscar Jacobson er en sikker vinner i garderoben denne våren og sommeren. Den kan fint kombineres med en jeans for et mer avslappet antrekk, med en dressbukse eller styles med en linbukse som på bildet under.  
17-mai-antrekk-til-herre-oscar-jacobson-stenströms-hugo-boss-eton-tiger-of-sweden

 

Den klassiske blå dressen 

Den mørkeblå dressen kan brukes om og om igjen ved forskjellige anledninger. Her kan man mikse og matche med forskjellige skjorter, slips og tørkle alt anledning og invitasjon. En sikker vinner å ha i skapet! 

tiger-of-sweden-klassisk-blå-dress

Dressjakke / Tiger of Sweden 4500,-  Dressbukse / Tiger of Sweden 2000,-Skjorte / Stenströms 1600,- Sko / Hugo Boss 3200,-

 

Sommerlook

Ønsker du ikke å bruke dress eller blazer på 17.mai, kan du bruke en mønstrete skjorte og chinos. Et sommerlig pent antrekk som passer seg utmerket til anledningen og som kan brukes senere til sommerfester eller middager. Antrekket kan også kles opp med en blazer over om man ønsker det. 
sommer-look-17-mai-antrekk-stenströms

Lindress

Ønsker du noe som ikke alle andre har til 17.mai er denne dressen i lin fra Oscar Jacobson et veldig godt valg. Materialet puster godt og føles lett på kroppen, samtidig som man får en følelse av sommer - noe vi absolutt ikke takker nei til! Her kan man også bruke dressjakken og bukse hver for seg, noe som gir deg flere antrekk i en dress. 

dress-blazer-oscar-jacobson-lin-dress

 Dressjakke / Oscar Jacobson 4000,- Bukse / Oscar Jacobson 1800,- Skjorte / ETON 1900,- Belte / Hugo Boss 1000,- 

 Blazer & bukse

En blå blazer i garderoben kan skape mange antrekk og er et fint utgangspunkt om du er usikker på hva du skal ha på deg. Kombiner den med en lysere bukse, skjorte og loafers for en vår og sommerlig look. 

blazer-bukse-morris-don-dup-polo-ralph-lauren

 Blazer blå / Hugo Boss 4100,- Blazer på modell / Morris 3300,- Bukse / Dondup 2900,- Skjorte / ETON 1700,- Sko / Polo Ralph Lauren 1300,-