Om oss

4 Men | 4 Women tilbyr merkeklær fra anerkjente motehus. Med høy kompetanse og lang fartstid i bransjen bistår vi med den aller beste service og veiledning for å tilby våre kunder en god handleopplevelse.

4 Men ble etablert våren 1988 og kunne august samme år ønske kunder velkommen til den første butikken på Bekkestua i Bærum.

Med årene har vi ekspandert både i Oslo og Bærum og vi har åpnet butikker på CC Vest, Sandvika og Storo Storsenter.

Butikken på CC Vest ble oppgradert i 2018 og tilbyr i dag klær til kvalitetsbevisste og moteinteresserte kvinner og menn. Cortado har også fått en trendavdeling i den 700m2 store butikken. På Sandvika Storsenter flyttet dame inn hos herre i nyoppussede lokaler mars 2022. Herrebutikken på Storo Storsenter flyttet i nye lokaler i 2.etg. i 2020.

I 2017 startet vi vår digitale satsning for å tilby våre kunder et univers med kun det beste fra oss. Dette for å gi våre eksisterende kunder en ny plattform å handle på, gjennom vår nettbutikk, men samtidig bli bedre kjent med nye kunder flere steder i landet. Vi jobber hele tiden for å kunne gi deg utmerket service og ny inspirasjon til å oppgradere garderoben din, gjennom en fullserviceløsning samlet under ett tak på www.formen.no.

Butikkene våre skal samlet og hver for seg aktivt bidra til å utvikle og spre handleglede til fornøyde kunder. Enten du handler i vår nettbutikk eller besøker en av våre butikker skal vi gjøre vårt beste for at kundene våre får en god opplevelse. Service er utrolig viktig for oss og vi strekker oss alltid litt lenger for at du som kunde skal bli fornøyd!