Angrerett- og retur/bytte

Angrerett

Du har rett til å gå fra denne avtalen innen 14 dager uten å oppgi noen grunn for dette. Angrefristen utløper 14 dager etter den dag du eller en annen tredjemann enn transportøren, som du har utpekt, får varen(e) i fysisk besittelse.

Dersom du benytter vedlagt returseddel (ikke klikk og hent) innen 14 dager varen kom i hende, eller returnerer varene til fysisk butikk, anser vi det som tilstrekkelig varsel. 

Fysisk utfylling / utskrift av angrerettskjema som finner du her.

Angrerettskjemaet direkte på nett her.

Om det ikke er mulig kan vi også varsles direkte til:

Tlf: 22 52 69 20 / nettbutikk@formen.no

For å overholde angrefristen er det tilstrekkelig at du sender meldingen om at du vil bruke angreretten før angrefristen utløper.

Merk at forseglet undertøy må returneres med ubrutt forsegling.

Virkningene av at angreretten brukes:

Alle som handler varer i nettbutikken, med levering til adresse i Norge, har mulighet til å returnere ubrukt/uåpnet vare innenfor 14 dager i henhold til kjøpsloven.

Dersom du benytter deg av angreretten, vil vi tilbakebetale pengene for varen du returnerte så snart vi har mottatt og behandlet retursendingen din. Eventuelle tilleggskostnader som følge av at du har valgt en annen type levering enn standardleveringen vi tilbyr, vil ikke dekkes. 

Pakker som sendes med annen type levering kan sendes til: 

For Men Nett AS

Postboks 174 Lilleaker, 0216 Oslo

Vi foretar tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du uttrykkelig har avtalt noe annet med oss.

I alle tilfeller vil du ikke bli pålagt noe gebyr som følge av tilbakebetalingen.

Du er ansvarlig bare for en eventuell reduksjon i varenes verdi som skyldes en annen håndtering av varene enn den som er nødvendig for å fastslå deres art, egenskaper og funksjon.