Farsdag 2021 — De ultimate farsdagsgavene

Årets farsdag er rett rundt hjørnet! I den anledning har vi samlet sammen et stort utvalg av gavetips. Nå skal far gjøres stas på, og du kan skjemme han bort med noen av disse godbitene!

Se alle våre gavetips til farsdag her 

Skjorte — Noe alle fedre aldri får nok av er skjorter! Vi har et bredt utvalg av kvaliteter, farger og mønstre. Kanskje du skal gi en skjorte i merinoull, eller utfordre far med en mer mønstret skjorte? 
       
Genser —Ny genser til dager på sofaen, eller kanskje en ny til kontoret? Velg mellom sweat, half zip, bomull og ull, du vil absolutt finne noe til far!
   
T-skjorte — Gode t-skjorter er et viktig grunnlag i herregarderoben. Vi har et godt utvalg både med og uten print. Kanskje en ny variant av Polo Bear er gaven til far i år? 
        
Bukse — Kanskje på tide med noen nye bukser i garderoben til far? Vi har alt fra jeans til cargobukser. Finn en ny favoritt av klassiske og mer moderne bukser. 
                    
Jakke — Sørg for at far holder varmen i tiden fremover. Vi har stilige og komfortable jakker i flere farger og fasonger. Kanskje man skal gi en teddyfleece? Årets hotteste trendplagg!
                
Undertøy — Sokker og undertøy er forbruksvare, og farsdag er en perfekt dag for påfyll. Velg blandt gøyale mønstre, til mer nøytrale favoritter. 
     
Tilbehør og annet — Hva med å kjøpe tilbehør og kos til far? En deilig morgenkåpe eller en lekker toalettmappe.