Finn det perfekte antrekket til årets julebord

 

Julebordsesongen nærmer seg! Endelig kan du bytte ut jobbantrekket med finstasen, og vise venner og kolleger hvordan du virkelig skinner når du får skiftet ut av hverdagsklærne. Om du ennå ikke har funnet det perfekte antrekket til anledningen, kan du la deg inspirere av disse flotte antrekkene til dame og herre. 

Fine kjoler til julebord

Det finnes knapt en bedre anledning til å få på seg sin fineste kjole enn på et julebord. Paljetter er alltid en sikker vinner, da de gir antrekket et eksklusivt uttrykk. Camilla Pihl har smakfulle paljettkjoler som glitrer uten å bli for overdådige, som for eksempel Mimo Sequin Dress. Den har elegant V-utringning og puffermer, og en feminin passform som er perfekt for anledningen. 

Du kan aldri gå feil med en variant av den lille sorte. Roulette Knitted Dress fra Dante6 er et perfekt valg. De markerte skuldrene gir deg en profesjonell look, og med V-utringningen kan du legge til et smykke for å gi antrekket en siste finish.

 

Om du syns det skal mer farger til for å få i gang festen, kan Jamina Metallic Dress fra Camilla Pihl være kjolen for deg. Med sin metalliske rosa look kommer du til å være julebordets midtpunkt, elegant og spennende på samme tid. 


(Jamina Metallic Dress til venstre)

Andre julebordantrekk til dame

Om du ikke er glad i kjoler, er det nok av andre valg du kan ta. En blazer og bukse gir deg en klassisk og profesjonell look. Velg for eksempel Finja fra Custommade. Den kommer i både sort og fuchsia, og kan kombineres med Pianora fra samme merke for en komplett dress. 

Ikke glem å fullfør antrekket med den rette overdelen. Du kan enten gå for en ren og klassisk hvit skjorte som passer til blazeren, eller en pyntet overdel som fungerer like fint på egenhånd. Ivy Top fra Camilla Pihl er en nydelig partytopp med lange ermer og meshdetaljer, som passer perfekt til dressbukser og skjørt.


   

Julebordantrekk til herre

For gutta er julebordet den perfekte anledning til å hente frem findressen. Om du er på utkikk etter ny dress, har 4 Men | 4 Women et bredt utvalg av kvalitetsdresser fra merker som Hugo Boss, Oscar Jacobsen og Tiger of Sweden.

Du trenger ikke finne opp hjulet på nytt for å gjøre årets julebordantrekk mer minneverdig enn andre år. Style dressen din med et slips eller sløyfe i en iøynefallende farge, eller et lommetørkle som prikken over i-en. Vi har et stort utvalg slips fra Amanda, Eton og Stenströms, i alle farger og med diverse sofistikerte mønstre. For å være trygg i ditt valg av slips bør du sørge for at grunnfargen harmoniserer med fargen på dressen. Alt går til svart, men om du har blå, brun eller grå dress, kan vi anbefale et marineblått slips, for eksempel Classic Tie Marine fra Amanda Christensen. 

  

Julebord uten dress

Om du ikke vil gå for den klassiske dressen, kan du skille deg mer ut med blazere i forskjellige farger og mønstre. Prøv for eksempel den stilrene ulljakken Jamonte Blazer fra Tiger of Sweden. Stretchstoffet i ull gir både varme og stor smidighet om du skulle havne på dansegulvet, og den kan kombineres med alt fra mørke jeans til cordbukser.

 

Den brune Fogerty Blazer fra Oscar Jacobson har et elegant rutemønster og et stoff som er mykt, børstet og varmt, perfekt for kjølige vinterkvelder. Kombiner den gjerne med en mørk V-halset genser og en lys skjorte under. 

  

Blant skjorter finnes det et hav av muligheter. Det viktigste er at du velger en skjortemodell som er like fin alene som under en dressjakke. Eton har skjorter som passer like godt til fest som til hverdags, med cut away-krager som ser bra ut med slips såvel som uten. Sjekk for eksempel ut Hairline Striped Shirt, en klassisk hvit skjorte ved første øyekast, men med pinstriper i en mørkeblå fargetone og matchende piping. 

  

Trenger du hjelp før julebordet sparkes i gang? Vi kan bistå i våre butikker! Du er hjertelig velkommen til oss på CC Vest, Storo Storsenter og Sandvika Storsenter, hvor utvalget også er enda større enn i vår nettbutikk.