Julegaver til ham

Julegave til ham

Julen nærmer seg, og det er på tide å sikre seg fine gaver til de viktigste mennene i ditt liv! 

Har du opplevd å kjøpe noe til for eksempel faren din som han egentlig ikke ønsket seg, bare for å kjøpe noe? Noe som han pakket opp og deretter pakket bort igjen så fort jula var over? Det er ikke alltid så lett å finne noe til sin far og bror, eller til og med til kjæresten. Hos 4 Men har vi kvalitetsplagg av alle typer for unge og eldre herrer, som er garanterte suksesser under juletreet! Her er noen tips til inspirasjon.

Julegave til pappa

Gi fatter’n noe stilig og elegant denne jula. Noe han like gjerne vil ha på seg når han sitter foran peisen og leser den nye boka han fikk, som når han er ute på neste restaurantbesøk. Vi anbefaler en genser eller cardigan i ull, som er like populært og moteriktig nå som da far var ung. Giacca Lupetto er en stilig strikkejakke av 100 prosent fin merinoull. Ciclista Costa Rasato er det høyhalsede alternativet, begge kabelstrikkede italienske kvalitetsplagg. 

 

Du kan også gå for noe mer grovstrikket. Her vil for eksempel Nick Merino fra NN07 eller Half Zip-genser fra Gant gi ham et ungdommelig preg. 

 

Er han en som heller omfavner alderen og visdommen den bringer, kan kanskje Dégradé Cardigan av ekstra fin ull og mohair med knappelukking være det beste valget!

 

Julegave til bror

De fleste unge menn kan alltids trenge flere skjorter, både casual og finskjorter. Pinstripes og ruter er klassiske mønstre som er tilbake for fullt denne sesongen. Sjekk for eksempel ut Frode fra NN07, en tøff, rutete overskjorte som kan matches med det aller meste. Peter fra samme merke har et smakfullt og unikt hundetannsmønster som kommer til å bli et nytt favorittplagg i hverdagen. 

 

Om han foretrekker noe ensfarget, har Tiger of Sweden lansert noen gode og komfortable valg i burgunder og marineblå. Ellers kan du gi bror en penskjorte eller to for å freshe opp festgarderoben. Vi har et stort utvalg fra Eton, Oscar Jacobson og Stenströms. 

Julegave til kjæresten

Jula er en perfekt anledning til å gi kjæresten noe du selv syns han trenger. Elsker du å sitte i sofakroken med koseklærne hele søndagen lang, og vil gjerne at kjæresten skal være like komfortabel? Vi har komplette pysjsett med matchende bukse og overdel i høy kvalitet, for eksempel Family and Friends fra Calida og Polo Bear Striped Pyjama fra Polo Ralph Lauren. Dette er pysjsett som garantert kommer til å brukes 1. juledagsmorgen! 

 

Et annet trygt gavevalg er en stilfull blazer, noe alle menn burde ha i garderoben. Du kan gå for både noe formelt eller uformelt, og stilvalgene er mange. For noe formelt og delikat, kan du gå for det siste fra Oscar Jacobson, Fogerty Blazer Marine. Den har mykt konstruert skulder og rett silhuett, som gir mannen et skarpt uttrykk. 

 

Et litt mer casual valg er Ferry Soft Blazer fra samme designer, som kan kombineres med alt fra høstlige cordbukser til jeans, perfekt om kjæresten skal ta seg godt ut på kontoret.  

 

Ellers er det aldri feil å gi kjæresten litt nytt undertøy til jul. Vi har populære kvalitetsmerker som Gant, Hugo Boss, Polo Ralph Lauren og Calvin Klein. Se hele vårt utvalg her! 

Flere julegavetips

Ikke la deg begrense til bare de mest generelle garderobeplaggene. Alle menn trenger gode hansker, luer, skjerf, belter, sløyfer og slips. Hos 4 Men har vi et stort utvalg tilbehør fra merker som NN07, Polo Ralph Lauren, Amanda Christensen, Hugo Boss, Swims, Philipsons og mange flere. Ta en titt og få full oversikt her

Trenger du hjelp eller videre veiledning? Kom innom våre butikker på CC Vest, Storo Storsenter eller Sandvika Storsenter for mer inspirasjon!