Julegaver til henne

Julegaver til henne

Å finne julegaver til kjæresten, mor og søster er ikke alltid like lett. For hva er egentlig på moten nå? 

Julaften er dagen du virkelig kan imponere kvinnene i ditt liv med noe fint, noe de gjerne viser frem til venninnene sine når muligheten byr seg. Hos 4 Men | 4 Women har vi mange gode gavetips av akkurat denne typen. 

Julegave til kjæresten

En hyggelig julegave til kjæresten bør være noe hun kan få glede av med en gang, noe hun kan bruke mens det fortsatt er vinter og kaldt ute. Derfor kan en varm genser eller cardigan være et godt valg. Om du er litt usikker på hva som faller i smak hos kjæresten, er en klassisk strikkegenser alltid en sikker vinner. Denne sesongen er alle nyanser av brunt populært. Andre farger som har gjort seg fremtredende i år er grønt og burgunder, så her har du mye å velge mellom. Husk å gå for en modell i god kvalitet, som viser hvor mye hun betyr for deg. 

Noor Turtle Neck fra Johnny Love er en klassisk strikkegenser av kvalitetsull og mohair, med høy hals som vil holde kjæresten din varm både ute og inne. For en sterkere farge, anbefaler vi Alicia fra samme merke. Begge er elegante og tidløse – det skal mye til å ikke bli fornøyd når en av disse dukker opp under treet. 

 

En ytterjakke er alltid populært. Rizo Coat fra Camilla Pihl er en tidløs kåpe med klassiske detaljer som doble knapper i front og markant krage. En kommende favoritt som kan brukes år etter år. 

 

Om garderoben hennes allerede er ganske full, kan du kanskje overraske kjæresten med noe hun ikke visste at hun ønsket seg! Som sagt er dette årets største sjanse til å vise hvor mye hun betyr for deg, så hvorfor ikke gi henne en eksklusiv veske fra Mulberry? Den ikoniske Alexa er et godt valg, her i Black Heavy Grain. Den lekkert detaljerte veska er perfekt for alle anledninger. 

 

Du kan også gå for mindre tilbehør. Medium Darley Wallet er en nett lommebok med mye plass, laget i nydelig skinnkvalitet, mens Credit Card Slip Daisy Oak er en elegant kortholder med fire lommer – praktisk og smart. 

 

 

Julegave til mor

Hva skal man kjøpe i julegave til mamma? Hun har jo som regel det meste hun trenger! Noe hun derimot kanskje aldri får nok av, er anvendelige kjoler og skjørt. Fra Karmania får du elegante mønstrede plagg, for eksempel Mila Dress eller Savannah Skirt. De kan brukes både til hverdags og til fine middager. 

 

Om du er usikker på hva slags mønster som vil falle i smak, er det aldri feil med et plagg i en nøytral tone, som for eksempel Anine fra Line of Oslo i sort. Et flatterende og mykt skjørt som varmer godt om vinteren. 

 

Julegave til søster

Uansett om din søster er en arbeidshest, treningsnarkoman, eller ofte ute på byen med venner, har hun som regel koll på sin egen garderobe og hva hun vil ha på seg. Det som uansett er meget sikkert, er at hun vil sette pris på myke og behagelige plagg hun kan koble av i. Gi henne et skikkelig koseplagg for avslappende dager i sofaen! Med Multe Hoodie fra Camilla Pihl kan du umulig gå feil, en supermyk genser med hette og deilig ull. Kombiner med Alaska Trouser fra samme merke for å gi henne et komplett sett. Mer behagelig blir det ikke!

 

Alternativt kan du gå for Hoody fra Parajumpers om søsteren din er glad i farger og kul komfort. 

 

Julegave til venninne

Det er viktig å pleie vennskapene også! Men det er ikke nødvendigvis så lett å velge riktig kjole, bluse eller bukse til vennene sine. Samtidig har du kanskje lyst til å holde deg innenfor et visst budsjett? Da kan du for eksempel gå for t-skjorter, håndklær eller annet tilbehør

Vi anbefaler alltids duftlys, som faller i smak hos de aller fleste. Single-Wick Bedford Candle fra Polo Ralph Lauren har en duft med blanding av eviggrønne, rips og enebær, og passer med andre ord perfekt inn i høytiden.

 

Hodeplagg er også et supert valg! Sjekk ut capsene fra Varsity Headwear, for eksempel Umber Beige Wool Caps, laget av norditaliensk nyull. Bear Hat fra Polo Ralph Lauren er en kjempesøt lue med den ikoniske Polo-bjørnen godt synlig brodert. Det blir Insta-øyeblikk av sånt! 

 

 

Trenger du flere tips eller videre veiledning? Kom innom våre butikker på CC Vest, Storo Storsenter eller Sandvika Storsenter for mer inspirasjon!