Loungewear til hyttekos og innekvelder

Før pleide koseklær å være en joggebukse og en godt brukt hettegenser. Dette har forandret seg de siste årene. 

Koseklærne har blitt mer sofistikerte. Det skal ikke bare være noe du slenger på deg de mest slitne søndagene, men noe du kan slappe av i med stolthet. Det er kanskje nettopp derfor det engelske uttrykket loungewear har kommet på folkemunne her til lands. 

Det er noe med følelsen av å være komfortabel og stilig, som er blitt viktigere for oss. Du er helt lov å gå på butikken i din nye joggebukse fra Stenströms. Om du slapper av foran peisen i en lekker kasjmirgenser fra Polo Ralph Lauren, kan du ta et bilde og poste det på Instagram uten at du må trekke pleddet helt opp til haka for å dekke til antrekket. Vi ønsker rett og slett å tilbringe hele dagen i vårt avslappende antrekk, uten å måtte skifte om vi skal ut å gjøre noe. 

Med vårt utvalg av loungewear fra velkjente merker får du i både pose og sekk: Komfort og stil. Her er noen av våre anbefalinger til både dame og herre.

Loungewear til dame

Det er lite som sier innekveld og hyttekos som en tradisjonell kabelstrikket genser. Dette plagget er blitt trendy som aldri før, og utvalget av kvalitetsgensere i forskjellige stiler er utømmelig. Det skal ikke mer til enn en frisk farge for å gjøre dette klassiske plagget til noe forfriskende. Se bare på den lyseblå Cable-Knit Cashmere Sweater fra Polo Ralph Lauren.

 

Du kan også gå for noe ensfarget som passer bedre til resten av antrekket om du skulle bevege deg ut. Ta en titt på Pullover Long Sleeve fra Polo Ralph Lauren eller The Heidi Sweater fra Lisa Yang, tidløse klassikere i deilig kashmir.

 

  

Vi kan selvfølgelig ikke snakke om loungewear, uten å gå inn på joggebukser og hoodies. Mange foretrekker fortsatt joggedressen når man skal kose seg på hytta. Også her har det skjedd store utviklinger de siste årene. Det er ingen grunn til å bruke den samme slitne collegegenseren man har hatt i årevis, når det er så mye nytt og fint å velge mellom. For eksempel kan du få joggebukse i ekstra myk og deilig merinoull. Sofi Trouser fra Lisa Yang er like stilig som den er behagelig, i smakfull svart, elastiske midje og vide ben for ekstra komfort. Denne passer ikke bare til rolige helger på hytta, men fungerer like fint til for eksempel lange flyturer. Om du ønsker noe som holder varmen ekstra godt, kan vi anbefale Fleece Athletic Pant fra Polo Ralph Lauren, som har fleece på innsiden og strikk i bena som holder varmen inne. 

 

 

Blant hettegensere kan vi anbefale noe sporty i en fresh farge. Lyse farger som gul, rosa eller oransje vil gi avslappingen din et hint av ungdommelig attitude, bare se på de freshe nyhetene fra Polo Ralph Lauren, for eksempel Shrunken Fit Fleece.

 

Loungewear sett

Å kombinere overdel og bukse til ett sett gir deg en mer komplett look. Her er det mange alternativer. Til varme kvelder foran peisen på hytta kan du for eksempel gå for Luna Terry og Milo Terry fra Camilla Pihl, det ultimate koseantrekket i teddy-fleece og avslappet passform. 

 

 

For en mer urban stil, anbefaler vi Tutti Genser og Funny Shorts fra Line of Oslo, et moteriktig antrekk som gjør deg like kul ute som komfortabel inne. 

 

 

Loungewear til herre

Til gutta kan vi anbefale en komfortabel hettegenser. Tidløst kul, og alltid en sikker vinner med sin behagelige passform og romslige størrelse. Med en hettegenser ser du like kul ut enten du er ute på et ærend eller slapper av på sofaen hjemme med beina opp på puffen. Gå gjerne for en hettegenser i en enkel og behagelig farge, som Original Sweat Hoodie fra Gant eller Polo Bear Fleece Hoodie fra Polo Ralph Lauren, så blir dette genseren du alltid velger å hente frem fra skapet når du har en avslappende dag foran deg. 

 

 

Sammen med hettegenseren, hører gjerne en joggebukse til. Original Sweatpant fra Gant er den klassiske grå, perfekt til avslapping eller alle andre settinger hvor komfort er en prioritet, for eksempel på flyet eller en lang kjøretur. Athletic Training Fleece fra Polo Ralph Lauren er laget av varm bomull, og har fleece på innsiden. Helt ypperlig på den kjølige hytta! 

 

 

Et must på hytta eller på kalde vinterkvelder hjemme er en god strikkegenser. T-Lorenzo Rollneck fra Hugo Boss gir deg en uovertruffen luksusfølelse. Kasjmir, silke og mohair i skjønn harmoni. En annen variant, men like stilig og behagelig, er Lemondo Relaxed Fit fra Hugo Boss. Den har en avslappet passform og en klassisk grå farge som passer til det meste i klesskapet.

 

 

Om dette blir i stiveste laget for deg som har lyst til å ta avslapping til et nytt nivå i ro og mak, kan vi anbefale å gå for et pysjsett. Du kan slå to fluer i ett smekk ved å kle deg i noe du både kan slappe av og sove i. Cotton Interlock Pajama fra Polo Ralph Lauren er et klassisk pysjsett i myk bomullskvalitet, med elastisk midje som sikrer god komfort. Relax Selected 4 Pyjama fra Calida er også et fantastisk lett, av mykt bomullsstoff og i pustende kvalitet. 

 

 

Hverdagskosen kommer til å få et helt nytt preg med disse loungewear-plaggene. Om du trenger mer inspirasjon eller ønsker å utforske vårt enda større utvalg i butikk, er du hjertelig velkommen til oss på CC Vest, Storo Storsenter og Sandvika Storsenter!