Slik velger du sommerkjole for anledningen

Sommeren er tiden for avslappet hverdagsstil og festlige anledninger, og ingenting fanger essensen av denne sesongen bedre enn en allsidig sommerkjole. Utforsk vårt utvalg av kjoler som passer perfekt til både solfylte hverdager og uforglemmelige festligheter.

Lange sommerkjoler til hverdags

Selv på de heteste sommerdagene, er det ingen norsk sommer uten den frekventerte vinden. Varmen kan stå på for fullt, men det kan brått bli kjølig. Skal du på stranda eller oppholde deg i parken lengre deler av dagen? Da vil du gjerne være beredt på det omskiftelige været, og holde deg varm samtidig som du ser bra ut. En lang sommerkjole med høy andel bomull er luftig og pustende, og holder deg jevnt varm gjennom dagen.

                                                     

   

Korte sommerkjoler

Det er lite som uttrykker sommerglede så mye som en kort sommerkjole. Det korte plagget er perfekt på de ekstra varme sommerdagene, eller om du skal på ferie til et varmere klima. Vi har smakfulle, korte sommerkjoler i forskjellige farger, stoffer og stiler.

                                                       

Til en hverdagslig kjole kan en blazer være et praktisk valg. Blazeren bidrar både til en frisk og oppfriskende look, og holder deg varm om det skulle bli kjølig. For en mer avslappet look er skjortekjolen i lin et godt alternativ, da den har mange muligheter for å styles som du vil, for eksempel med et belte i midjen for å pynte den opp. 

                                                        

Les også: Sommerfavoritter til henne

Velg en blomstrete eller mønstret sommerkjole til fest

På sommeren kan du endelig oppholde deg ute fra morgen til kveld, og det er sannsynligvis en eller annen fest eller hyggelig middag rundt hjørnet. Enten du skal tilbringe dagen med familie, venner eller kollegaer, vil du ha et antrekk som både er friskt og komfortabelt.

Hvorfor ikke benytte anledningen til å gå i en kjole med et iøynefallende element – i form eller farge? Våre kjoler fra Hale Bob har spennende snitt og passformer som gjør antrekket dynamisk. 

                                                       

Fra Line of Oslo finner du kjoler med innsvinget form og belte som strammer opp uttrykket du går for. Ellers kan vi anbefale en av våre festkjoler, gjerne med livlige farger og mønster – det er tross alt sommer og lov til å være ekstra sprudlende i uttrykket!

                                                       

Løft den lette sommerkjolen!

Dersom du har en veske, eller et par sko som du ønsker å bruke gjennom hele sommeren, kan du gå for et mønster eller fargeuttrykk som enkelt lar seg akkompagnere med det ekstra tilbehøret. En kjole som har regulær passform, et tynt stoff, er ensfargede, eller er en kombinasjon av alle disse tre, vil passe utmerket til barnedåp eller en uformell anledning på dagtid.

                                                       

En skulderveske i samme fargetone som kjolen, bare i en mørkere nyanse, balanserer antrekket og gir det et blikkfang. Lek deg også med matchende sko for å friske opp sommerstilen ytterligere.

                                                       

For noe mer pyntet men likevel enkelt å style med eget tilbehør, kan vi anbefale en kjole der de små detaljene løfter helhetsinntrykket. Det kan være alt fra puffermer og midjebelte og til elegante krystallknapper. Alternativt kan du gå for et skjørt i samme stil, som enkelt kan kles både opp og ned, og er svært allsidig i og med at du kan kombinere det med for eksempel en strikket genser eller t-skjorte til jobben, eller en pen bluse eller topp når du skal på fest.

                                                       

Også her kan du finne den ultimate sommerstilen ved å kombinere med en fin skulderveske og et par lekne sko.

                                                       

4 Men | 4 Women har et stort utvalg sommerkjoler i høy kvalitet fra kjente merkevarer, samt alt du trenger av tilbehør til sommeren. Bli inspirert og finn den perfekte sommerlooken i våre butikker på CC Vest og Sandvika Storsenter.