Sommer i shorts, piquet og t-skjorter

 Sommervarmen er endelig her og for første gang på veldig lenge kan vi kle oss i shorts og t-skjorte, det gav mersmak. 
Butikkene er fylt med sommervarer og vi viser deg noen av våre favoritter denne sommeren av shorts, piquet, t-skjorter og lettere sommersko. 
Skjorte / Morris Stockholm 1100,- (finnes i butikk) Shorts / Morris Stockholm 1400,- Blazer / Oscar Jacobson 4000,- Belte / Tiger of Sweden 800,-

Shorts 

Marineblå shorts / NN07 900,- Beige shorts /  NN07 900,- Rosa shorts / Polo Ralph Lauren 950,- 
Sesongens shortser kommer i flere forskjellige fargetoner, men olivengrønn og de mer fargerike shortsene er de som skiller seg spesielt ut. Polo Ralph Lauren sine shortser denne sesongen er preget av noe dusere toner, noe som gjør at de matcher godt med alle type piquet og t-skjorter. Samtidig har vi flere klassiske shortser og manges favoritt marineblå, slik at du alltid vil finne noe som passer deg. 

Se alle shorts her. 

Avslappet fritidslook med caps og sneakers. Den gule t-skjorten fra NN07 er perfekt sammen med en grønn linshorts. Topp antrekket med en strikket genser for kjølige sommerkvelder. 
T-skjorte/ NN07 1000,- Strikket genser/ Polo Ralph Lauren 2300,- Shorts/ NN07 1100,- Caps/ Varsity 800,- Sko/ Polo Ralph Lauren (finnes i utvalgte butikker).

Piquet

En piquet t-skjorte er det mange som har som sin sommerfavoritt. Plagget er anvendelig til flere anledninger, noe som gjør den svært populær! Vi har et bredt utvalg av piquet i forskjellige passformer slik at du skal finne din favoritt. 

 

Se alle t-skjorter og piquet her. 

 

SKO

Usikker på hva slags sko du skal bruke i varmen? Våre hvit og blå sneaker fra Swims er luftige og den perfekte sko til en shorts og t-skjorte. Eller så er de klassiske loafers fra Polo Ralph Lauren er også en sommerfavoritt og kommer i to forskjellige farger. 
Loafers / Polo Ralph Lauren 1300,- Hvite sneakers / Swims 1400,- Marineblå sneakers / Swims 1400,-
Vi har også slippers fra BOSS som gir et mer sporty uttrykk og passer godt om man skal en tur i båten eller på stranden. 
 Slippers hvit logo / BOSS 750,- Slippers logo i gull / BOSS 750,- Loafers marineblå/hvit / Swims 1400,- Loafers marineblå/gul / Swims 1400,-