Fire vårtrender til herre

denim on denim herre vårtrend 4men

Skjortejakke/ Morris, Piquet/ Gant, Jeans / NN07. 

Motebildet for våren er preget av en kul preppy look og 70-talls vibber. Vi ønsker å kle oss uformelt, men samtidig praktisk i sesongen som kommer.  

Om du ønsker å oppgradere vårgarderoben eller finne inspirasjon vil vi vise deg hvilke trender du bør merke deg. Du trenger ikke følge trendene slavisk, men kanskje de kan inspirere til å kombinere garderoben din på andre måter eller hvilke nøkkelplagg du bør gå til innkjøp av for å møte den nye sesongen.

 

Denim på denim

Skjorte / NN07, Jeans / NN07
Under moteukene har vi sett mye denim, og helst fra topp til tå. Bruk en denim skjorte sammen med en jeans. De må gjerne variere i fargetonen. Style antrekket med Sneakers, en denimjakke eller en rocka skinnjakke for å fullføre looken. 
nn07 denimskjorte 4menlys denimskjorte nn07 4men 

Skjorter med fargerike mønstre

Skjorter med mønster preger motebildet denne våren, enten om du tørr å gå for den vågale med sterke farger og mye mønster, eller de litt nedtonede variantene. Uansett, en sikker vinner i garderoben som kan piffe opp antrekket. Skjorter med mønstre kan også kles opp og ned. Her kan du gå rett fra jobb til en kveld ute.

   eton skjorte med mønster 4men

Se utvalget av skjorter her

Crossbody

Denne våren ser vi nyheten crossbody bag i butikk. Vesken kan byttes ut med ryggsekken og kommer i flere forskjellige størrelser, alt ettersom hvor mye du ønsker at den skal kunne inneholde. Den største crossbodybaggen har vi fått fra Mulberry, som kan brukes til forskjellige klesstiler.

crossbodybag herre 4men

crossbodybag 4men

Ta kontakt på nettbutikk@formen.no om du er interessert i

noen av disse produktene.  

 

Rugby

Rugbyskjorten har vi allerede lagt vår elsk på fra tidligere sesonger. Plagget er godt etablert og de fleste drar assosiasjoner til skjortens opphav England, og rugbylag. Denne sesongen er ingen unntak og plagget kan brukes på ulike måter, alt ettersom hva slags stil du ønsker og har. I vår ønsker vi å style rugbyskjorten med chinos og en blazer for en mer preppy stil.

 

Grønn/ Gant, Burgunder/Gant, Marine/ Gant, Grønn stripete/ Gant.