Vinterjakkene som holder deg varm og stilfull

Vinteren er her for fullt, og for å holde varmen må man ofte gjemme seg bort i store jakker. Vinterjakken blir ditt mest fremtredende plagg i månedene fremover, så hvorfor ikke sørge for at den er like stilfull som den er varm? 

Her er våre anbefalinger til dame og herre.

Vinterjakker til herre

Er du en mann som trives best med byvinter, eller er du ofte på hytta eller ute i skogen for å få luft? Hos oss finner du yttertøy til enhver anledning. 

En boblejakke er både anvendelig og ikke minst varm. Med Radian fra Scandinavian Edition får du en perfekt vinterjakke for den urbane mannen. Minimalistisk i utseende, og svært praktisk i bruk, med fastmontert hette, dype og varme lommer og et vind- og vanntett materiale. Det er bare å la vinteren komme!

 Det er ingen grunn for den sportslige mannen å la livsstilen gå på bekostning av stil. Se bare på Gezi Coat fra Fusalp, som kombinerer italiensk innflytelse med minimalistisk design og stilfulle detaljer. Dette er en parkas med alle egenskapene til en skijakke, hvor stretchmaterialet og den pustende lamineringen gir høy komfort, for ikke å nevne vind- og vanntetthet. 

 Et kortere alternativ, men vel så egnet i bakken og i skisporene, er Active Cloud fra Gant. Den er vattert med resirkulert polyester, som både ser og kjennes ut som dun, men som tørker fortere etter en dag ute i tett snøfall. Du holder deg både varm og stilfull i denne. 

Om du ønsker noe litt mer klassisk som får frem din elegante side i vinterkulda, kan du gå for en ullfrakk. Landon Coat fra Oscar Jacobson er en urban frakk som er laget av et vannavstøtende stoff. Med andre ord: Denne vintervinneren kombinerer både stil og funksjonalitet.  Vi kan også anbefale H-Hyde fra Hugo Boss. Blandingen av forskjellige typer ull og den diskrete strukturen i stoffer gir frakken en økt fargedybde, og den tettsittende passformen gir frakken et moderne utseende. Vinteren blir fort din favorittårstid med en av disse!


Vinterjakker til dame

Til dame har vi et bredt utvalg ytterjakker. Alt fra lekre kåper og kule fuskepelsjakker til varme vinterjakker og sporty dunjakker. 

En god boblejakke er et must når gradestokken synker. Det er lite som isolerer bedre mot vær og vind, og de er like praktiske som de er stilige. Tilly Grønn fra Parajumpers har en oversized passform som passer til enhver anledning på vinterstid, og grønn er den mest populære fargen for tiden. Juliet er det litt mer sporty alternativet, som føles superlett på kroppen og har en litt mer matt finish. Perfekt for deg som liker å tilbringe vinterferien på hytta.Dunjakker som går ned til under knærne er blitt mer og mer populære de siste årene, og med god grunn. De skjermer nærmest hele kroppen for vinterværet, og forhindrer at kald vind siger opp fra undersiden. En lang vinterjakke kan føles litt som å ha en sovepose rundt kroppen, men på elegant vis gir de deg en flatterende look. Meridian fra Scandinavian Edition er en stilfull jakke med smal silhuett. Ytterlaget er laget av vind- og vanntett materiale, og tross lengden føles den lett på kroppen. Med splitter nede i sidene er den også enkel å bevege seg i. Om du vil ha noe mer oversized, kan Swell II fra samme merke være et godt valg. Den kommer i sort, oliven og blå, og består av et 2-lags stoff som beskytter godt mot all slags vintervær. 


Hvis du er på utkikk etter et elegant ytterplagg som aldri går av moten, er den klassiske kåpen en evig favoritt i vintergarderoben. Rizo Coat fra Camilla Pihl er den perfekte klassiske kåpen, med detaljer som dobbeltspent front, gylne knapper, rett passform og strukturerte skuldre, laget av delikat ull. Kombiner den med et grått skjerf, for eksempel Cable Scarf fra Polo Ralph Lauren, eller en høyhalset genser for en stilig look og for å holde varmen inne. Se også Goyela Coat fra Dante6, også en klassisk kåpe med knytebelte i midten, og med en spennende blanding av ull og polyester. 


Trenger du mer hjelp eller inspirasjon for å finne årets vinterjakke? Vi hjelper deg gjerne i våre butikker på CC Vest, Storo Storsenter og Sandvika Storsenter, hvor utvalget også er enda større enn i vår nettbutikk.