17. mai antrekk til han

Den store festdagen er rett rundt hjørnet! Vi gir deg våre beste forslag til årets 17. mai-antrekk, som passer perfekt til både champagnefrokost, is-spising, lek og fest. Vi har alt du trenger uansett hvilken stil du velger å gå for.

Den klassiske blå dressenEn blå dress er alltid en sikker vinner for herrene, og 17. mai er ikke et unntak. Dette er looken som kan være både klassisk, stilig og formell, avhengig av stoff, snitt og tilbehør. 

Den blå dressen er tidløs og kan brukes til alle anledninger. Her kan du mikse og matche fritt med ulike skjorter, slips, sko og annet tilbehør.

Den stilsikre lindressenHva med å gå for en stilig lindress i år? Lin er behagelig, luftig og stilsikkert. Stoffet har avkjølende og luftige egenskaper som gjør at det egner seg svært godt til vår og sommer. 

Ønsker du en lindress til 17. mai så er denne dressen i lin fra Oscar Jacobson et veldig godt valg. 

Hvilken skjorte går du for?

Med et par fine skjorter i skapet er du ofte klar for de fleste anledninger. Skjorten er et essensielt plagg for å bygge opp en allsidig og god garderobe. En fin skjorte kan skape mange antrekk, og er et godt utgangspunkt om du er usikker på hva du skal ha på deg. 

En mer casual lookOm du ønsker å ha på deg et litt mindre formelt outfit, kan du droppe den klassiske dressen. Ved å kombinere en dressjakke med en skjorte, og et par bukser, får du en mer avslappet look, samtidig som du bevarer de klassiske elementene. Velg mellom chinos og jeans, avhengig av uttrykket du ønsker.

Tilbehør til festantrekket

Frisk opp antrekket med lekkert tilbehør som setter den siste finishen. Velg blant spennende slips, pyntelommetørkler, belter og sko for å gjøre ditt antrekk unikt.