17. mai antrekk til han

Den store festdagen er rett rundt hjørnet! Vi gir deg våre beste forslag til årets 17. mai-antrekk, som passer perfekt til både champagnefrokost, is-spising, lek og fest. Vi har alt fra dress til lindress, skjorter og stilsikkert tilbehør.

Lindress 

Hva med å gå for en stilig lindress i år? Lin er behagelig, luftig og stilsikkert. Stoffet har avkjølende og luftige egenskaper som gjør at det egner seg svært godt til vår og sommer. 

Ønsker du en lindress til 17. mai så er denne dressen i lin fra Oscar Jacobson et veldig godt valg. Dressen fra Italia puster godt og føles lett på kroppen, samtidig som den har et fint og avslappet utrykk.


Blazer fra Oscar Jacobson
kr 4.300,-

Kjøp her >>


Trouser fra Oscar Jacobson
kr 2.200,-

Den klassiske blå dressen 

Mørkeblå dress er alltid en sikker vinner. Mange tyr til dressen på 17. mai, en look som kan være både klassisk, stilig og formell, avhengig av stoff, snitt og tilbehør. 

 Den mørkeblå dressen er tidløs og kan brukes til alle anledninger. Her kan du mikse og matche fritt med ulike skjorter, slips, sko og annet tilbehør.

Dress fra  Oscar Jacobson

Blazer kr 4.400,-
Kjøp her >>

Dressbukse kr 2.200,-
Kjøp her >>


Blazer fra Oscar Jacobson
kr 4.500,-

Kjøp her >> 

Skjorter 

Med et par fine skjorter i skapet er du ofte rustet for de fleste anledninger. Skjorten er et essensielt plass for å bygge opp en allsidig og god garderobe.

En fin skjorte kan skape mange antrekk, og er et godt utgangspunkt om du er usikker på hva du skal ha på deg. 


Skjorte fra Eton
kr 1.800,-

Kjøp her >> 

Skjorte fra Stenströms
kr 1.400,-

Tilbehør 

Frisk opp 17. mai-antrekket med et stilig slips, belte eller noen kule sko. 


Sko fra Tiger of Sweden
kr 2.000,-

Kjøp her >> 

Trenger du mer inspirasjon? Sjekk ut flere 17.mai favoritter til han her